Kozalak Şurubu Ve Iğde Çekirdeği Unu
- OG natural
- Ürün Kodu : 8682792211158
Önemli Hatırlatma: Bu ürün sadece belirli il ve ilçelere soğuk zincir araçlarımız veya kurye ile DÜKKAN KURYESİ hizmeti olarak gönderilmektedir. Kargo firması ile gönderim yapılmamaktadır.
DÜKKAN KURYESİ zamanlarını ve bölgelerini incelemek için tıklayınız.
Kozalak Şurubu Ve Iğde Çekirdeği Unu
Kozalak şurubu
İLAÇ DEĞİLDİR
Saklama koşulları: Direk güneş ışığından koruyunuz. Oda sıcaklığında, rutubetsiz, yabancı koku ve tat içeren maddelerden uzak tutunuz. Soğuk ortamda bala benzer şekilde doğal olarak kristallenebilir bu durumda benmari usulü eriterek tüketilebilir.
Enerji Besin Öğeleri (100 g)
Enerji:276 kcal
Karbonhidrat:66,9 g
Protein:2 g
Yağ:0 g
Sodyum:39,3 mg
Potasyum:75,7 mg
Nasıl İçilmelidir?
Kullanımı
1-2 yaş arasında günde 1 çay kaşığı
2-4 yaş arasında günde 1 tatlı kaşığı
4 yaştan sonra sabah akşam 1 tatlı kaşığı kullanılabilir
Kozalak şurubu, diğer reçeller gibi bir tür kahvaltılık tatlı değildir. . Aşırıya kaçılmamalıdır. Eğer kronik bir rahatsızlığınız, özel bir durumunuz var ise kullanmadan önce mutlaka doktora danışınız.
İğde ve Çekirdeği Unu 80 Gr
Hurme çekirdeğinin kıymetinin farkında olmasa yok saydığımız, bir başka vitamin ve mineral deposu olan katkısız ve koruyucusuz bir şekilde üretilmiş glüten içermeyen iğde çekirdeği tozu, diğer bir adıyla iğde tozu veya iğde çekirdeği unu.
İçindekiler: Çekirdeği ile birlikte öğütülmüş iğde
Net Miktar: 80 GR
Menşei: Türkiye
Kullanım Önerisi: 1 tatlı kaşığı iğde tozunu 1 su bardağı süt ile karıştırarak tüketebilirsiniz.
Besin Değerleri (100 g)
- Enerji (kcal) : 118
- Karbonhidrat (g) : 5,20
- Protein (g) : 0,68
- Yağ (g) : 0,23
- Doymuş yağ (g) : 0,0
- Şeker (g) : 14,8
- Lif (g) : 2,9
İğde Çekirdeği Tozu
Taş değirmenlerde öğüterek elde edilen iğde tozu, tıpkı hurma çekirdeğinde olduğu gibi yine kıymetini, değerini farkında olmadan yok saydığımız bir gıda. Vitamin ve mineral deposu olan iğde çekirdeği, iğdegiller familyasına ait bir ağaç türünün meyvesinden ortaya çıkar. İğde meyvesi ise olgunlaştığı zaman dışı kahverengi kabuk şeklinde, içi ise yumuşak tozlu bir pamuk gibi olur.